proszę o pomoc , cos drży między nawiewem jednym a drugim blisko deski rozdzielczej tak przy 80km/h , to juz jest strasznie w kur.... , co myślicie co to takiego ,wszystkiego już dotykałem , przyciskałem dalej to samo , może miał ktoś taki problem ?
mazurkiewicz4, Mogę Cię zaskoczyć ale jak pojawią się te drgania deski to chwyć za lusterko wsteczne. U mnie to lusterko poteguję drgania a słychać jakby własnie deska wpadała w rezonans
mazurkiewicz4, Mogę Cię zaskoczyć ale jak pojawią się te drgania deski to chwyć za lusterko wsteczne. U mnie to lusterko poteguję drgania a słychać jakby własnie deska wpadała w rezonans
Ja miałem to samo w golfie.Dłuuuugo jeździłem wkur.....ony zanim znalazłem,że to lusterko.
Co do drgań i dziwnych dźwięków to od strony schowka, może pod może nad albo w okolicach drzwi pasażera słyszę dźwięk jakby ktoś śrubkę do słoika wrzucił albo uderzał dwoma pręcikami. Czy ktoś ma pomysł co to może być?
Co do drgań i dziwnych dźwięków to od strony schowka, może pod może nad albo w okolicach drzwi pasażera słyszę dźwięk jakby ktoś śrubkę do słoika wrzucił albo uderzał dwoma pręcikami. Czy ktoś ma pomysł co to może być?
Pewnie pękła sprężyna w prawym przednim zawieszeniu i jej kawałek lata w gnieździe.
żadna pęknięta sprężyna bo dźwięk pojawia się w zależności od obrotów silnika. Zresztą byłem na ścieżce diagnostycznej i zawieszenie to igła.
U mnie ścieżka diagnostyczna też nic nie wykryła.
Samochód ściągało w prawo, a magicy ze SKP stwierdzili że to wina opon.
Oto link do mojego postu w temacie "dzwonienie"
Komentarz